Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat më të mira për t'u kthyer?

1 answers:

Një nga mënyrat më të mira për të marrë lëngun e lidhjeve organike nga motorët e kërkimit është krijimi i backlinks cilësisë. Problemi është se shumë pronarë të faqes së internetit, si dhe specialistë të SEO-it, nuk dinë si të kthehen në mënyrë organike. Përmbajtja juaj luan në qendër të fushatës suaj të optimizimit, por nëse nuk keni një grup të madh ndjekësish besnikë, faqja juaj nuk do të renditet e lartë në SERP pasi nuk do të jetë e dukshme për klientët tuaj potencialë që sjellin trafik cilësor në faqen tuaj.

Në këtë artikull, ju do të gjeni disa mënyra të caktuara të punës për të marrë backlinks cilësi më të mirë në faqen tuaj pa krijuar asnjë përmbajtje.

  • Gjej të gjitha përmendjet e biznesit tuaj online dhe kërkoni për backlinks

    best way to get backlinks

    Mënyrat më të mira për të marrë backlinks në domenin tuaj 13)

Nëse keni një domain të zgjeruar ekzistues dhe përmbajtja juaj është hartuar me një lexues në mendje, atëherë shanset që dikush ka përmendur faqen tuaj si një referencë janë të larta. Megjithatë, në shumicën e rasteve, ata nuk vendosin një lidhje kur përmendin dikë. Detyra juaj është gjetja e këtyre përmendjeve dhe kthimi i tyre në backlinks relevante. Ju mund ta bëni këtë duke kontaktuar me pronarët e faqes ose blogerët që i referohen biznesit tuaj në faqet e tyre. Nëse vlerësojnë faqen tuaj dhe interesohen në marrëdhënie biznesi me ju, atëherë ka shumë të ngjarë që ata të pranojnë propozimin tuaj.

Për të gjetur këto shënime në lidhje me domenin tuaj, mund të përdorni mjete të ndryshme profesionale si Semalt Website Analyzer ose Moz Web Explorer. Këto mjete do t'ju ndihmojnë të gjeni të gjitha faqet e internetit që ju kanë përmendur. Ju mund të kërkoni për një nga këto mjete duke përdorur një fjalë kyçe ose emër domain. Ju mund të përmendni periudhën për të gjetur përmendur kohët e fundit dhe për të eksportuar të dhënat e marra në formatin Excel.

Ju mund të kontaktoni me pronarët e faqeve të internetit ose blogerët që ju kanë përmendur përmes emailit ose lidhjeve të mediave sociale. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga Semalt Website Analyzer që gjen ndonjë faqe të veçantë ose grup vendesh që përdorin terma të veçanta të kërkimit lidhur me biznesin tuaj.

Wikipedia është një nga faqet më të preferuara të Wikipedia-s. faqet më të besueshme në botë. Kjo është arsyeja pse marrja e lidhjeve më të mira cilësore nga ky burim mund të bëjë mrekulli. Ju mund të mashtroni sistemin dhe të gjeni lidhjet e vdekura për t'i rregulluar ato me lidhjet përkatëse nga faqja juaj. Zgjidhni vetëm ato artikuj që i përkasin ngrohtë tuaj. Pasi të keni gjetur një faqe Wiki me artikullin përkatës të industrisë me një lidhje të prishur, shtypni Ctrl + F dhe shtypni lidhjen. Për të zëvendësuar lidhjen e vdekur me tuajin, duhet të krijoni një llogari në Wikipedia, të identifikoheni me këtë sistem, të merrni artikujt relevantë që kanë lidhje të thyera, klikoni mbi redaktimin e burimit dhe zëvendësoni lidhjen e vdekur me lidhjen tuaj të prapme.

Për të përfunduar këtë procedurë, shkoni në fund të faqes dhe zgjidhni seksionin "përmbledhje e redaktimit. "Këtu duhet të përshkruani shkurtimisht ndryshimet që keni bërë dhe shtypni butonin" kjo është redaktim i vogël "dhe më pas" ruani ndryshimet ". Kjo është e gjitha, tani Wikipedia ka një lidhje cilësore në domenin tuaj, risin autoritetin tuaj të markës në ueb Source .

December 22, 2017