Back to Question Center
0

Dialogu i ekspertëve: 7 Essential SEO Che Devi Sapere Kur Zgjidhni Un CMS

1 answers:

Në shumë aplikacione në internet një sistem i mirë i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) mund të bëjë dallimin midis një faqe interneti dhe një jo-performuese. Në çdo qasje online të e-commerce, duke rezervuar një pozicion të parë në faqen e rezultateve të kërkimit motor. Kjo është arsyeja pse shumë kompani dhe web faqe janë duke shkuar në një Search Engine Optimization (SEO) për të marrë më mirë nga klientët e tyre në internet të tyre.

Megjithatë, një SEO mirë e SMM mund të kërkojë një sistem të mirë të Menaxhimit të Përmbajtjes për të funksionuar më mirë. Shumica e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjeve kanë një reputacion të mirë dhe shërbime. Disa prej tyre nuk mund të japin një ose dy karaktere, gjë që mund të sjellë një reduktim të klasifikimit në Google.

Kur vendosni të përdorni CMS, konsideroni këto faktorë, të ofruara nga Max Bell, Menaxheri i suksesit të klientëve Semalt .

1. H1 tags, tituj faqe, dhe përshkrimet meta.

I web faqet përdorin Google bot për të drejtuar skanon në përmbajtjen e faqes tuaj dhe tregoni. Këto janë gjërat që i shikoni nga faqja juaj. Është e rëndësishme të dini personalisht (lexoni: optimizoni) tag h1, të dhënat e faqes ose përshkrim meta. Kjo fleksibilitet mund të ndihmojë në gjetjen e një sistemi të mirë funksional të menaxhimit të përmbajtjeve.

2. Mundësia e përdorimit të atributeve Alt për imazhet.

Ky atribut jep informacion mbi motorin e kërkimit.

3. Përdorimi i kodit të parëndësishëm dhe të vështirë.

Kjo sjell teknikët që e bëjnë faqen e internetit. Më poshtë është azhurnimi i janarit, një shpejtësi e përgjigjes së faqeve është një nga faktorët që do të ndikojë në mënyrën në të cilën një vend do të klasifikohet në SERP. CMS-ja e zgjedhjes suaj duhet të shmangë kodin që të përfshijë gjendjen e vizualizimit në çdo faqe..Mund të bëjë pagesa të mëdha në pajisjet mobile, duke ulur shpejtësinë e ngarkimit.

4. Modeli i faqes.

Është e rëndësishme të konsideroni një CMS që lejon të personalizoni faqet pa ndryshuar përmbajtjen e plotë të modelit. Mbështetja e ndërmarrjes duhet të jetë një shqetësim primar. Disa modele mund të kërkojnë të modifikojnë një avantazh të paraqitjes.

5. Struktura URL duhet të jetë e personalizueshme.

Për të pasur sukses në SEO, struktura URL që duhet të zgjidhni duhet të përmbajë. Në aspekte të tjera, mund të jetë më shumë gjuhë.

6. Problemi canonici e contenuti duplicati.

Kjo problematike verifikohet kur me shume se nje lidhje me nje URL te ngjashme. Për rrjedhojë, një përcaktim i një kombinimi të fjalëve kyçe mund të shfaqë rezultate të ndryshme të kërkimit që tregojnë një faqe ose element më së shumti. Përmbajtja e kopjuar e bën një faqe interneti të ndani të trafikut me kopjet e saj në faqe. Kjo gabim redukton autoritetin e një faqe, duke zvogëluar mundësitë e klasifikimit të tij para se të konkurrentit. Si rrjedhim, është e rëndësishme të kryeni një komplet të plotë dhe të eliminoni të gjitha kopjet e përmbajtjes. Një mënyrë për të hequr dyfishimin e përmbajtjeve në sistemin tuaj të menaxhimit të përmbajtjes është përmes përdorimit të reduktimeve 301. Sigurohuni që CMS tuaj të mbështesë këto funksionalitete.

7. Shtesa, plugin dhe modulet.

L'automazione është një aspekt i rëndësishëm në çdo CMS. Mund të lejojë që të shtoni edhe SEO ose WordPress.

Conclusione

Për të pasur sukses në aktivitetin online, duhet të jeni agresivë dhe kompetentë për të kombinuar ndarjen dhe konkurrimin e konkurrentëve. Un modo per farlo është fushata e marketingut në internet për të promovuar një faqe apo një faqe interneti. SEO është një strategji e mirë për t'u zbatuar. Problemi vjen me sistemet e menaxhimit të përmbajtjes dhe gjërat e nevojshme. Përdorimi i linjës së udhëzimit të sipërpërmendur, ju mund të konfirmoni gatishmërinë e këtyre funksioneve të domosdoshme para regjistrimit në një sistem të menaxhimit të përmbajtjes Source .

November 29, 2017