Back to Question Center
0

Optimizimi i On-Page SEO për të dhënë vlerë në faqen tuaj - Hulumtime nga keqtrajtimi

1 answers:

Për çdo biznes online, marrja e një mbulimi adekuat sidomos në internet është çelësi. Për një marketer në internet, rezervimi i një pranie të fortë në platformat e internetit si motorët e kërkimit dhe mediat sociale është zakonisht qëllimi kryesor. Kjo fazë është ajo ku Search Engine Optimization vjen për të luajtur. Qëllimi i çdo fushate SEO po krijon trafik cilësor për faqen tuaj elektronike të tregtisë duke rezervuar pozicionet më të larta në SERP standarde të disa fjalë kyçe specifike. Në këtë drejtim, sa më i lartë të shfaqet faqja juaj, sa më shumë persona që kërkojnë ato fjalë kyçe të veçanta kanë gjasa të klikojnë në faqen tuaj.

On-Page SEO ndihmon faqet të fitojnë autoritetin në rezultatet e motorëve të kërkimit përmes aspekteve si zgjedhja e fjalëve dhe krijimi i përmbajtjes. Një faqe interneti që duket e parë ka një shans 99% për të marrë më shumë klikime, veçanërisht kur përmbajtja është e rëndësishme. Megjithatë, duke bërë këtë detyrë nuk është shumë e lehtë.

Lisa Mitchell, menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , përshkruan disa mënyra se si mund të zgjedhni SEO-in tuaj në faqe:

Zgjedhja e fjalëve

Ashtu si çdo sfidë tjetër SEO, detyra primare është gjetja e fjalë kyçe konkurruese.Aplikacionet si Google AdWords dhe SEMrush mund t'ju ndihmojnë të gjeni fjalë kyçe të cilat kanë një konkurrencë të dobët. Fjalët kyçe janë thelbësore për përdorim nëpërmbajtjen e uebit. Këtu, koncepti është se kur përfshini fjalë kyçe në përmbajtjen tuaj të uebit, Google robotët e servilizimeve indeksojnë përmbajtjen tuaj dhe atëshfaqet në rezultatet e kërkimit të Google herën tjetër kur një person klikon në lidhjen tënde..Fjalët kyçe duhet të jenë në dispozicion për pjesë specifike të njëweb faqe për të arritur këtë CTR. Për shembull, është e rëndësishme të përfshihen fjalë kyçe në titullin e faqes, përshkrimin meta si dhe faqevetë përmbajtjen. AdWords ka një funksion që ju tregon metrics dhe analizën sasiore të performancës së fjalë kyçe tuaj.

Përzgjedhja e Përmbajtjes

Përmbajtja duhet të jetë relevante për vendndodhjen që po synoni. Nuk duhet të jetë një vendosje e përshtatshme e fjalë kyçe në atë faqe. Përmbajtja duhet të jetë me një gjatësi të mirë, në varësi të pamjes së desktopit ose pamjes së celularit.Sigurohuni që të mos keni kopjuar përmbajtjen në faqen që po optimizoni. Përmbajtja e kopjuar fut URL të shumta, duke reduktuar faqen autoritet si dhe renditje.

Dizajnimi i faqes

Që Google të rangojë një faqe, ai duhet të jetë i përgjegjshëm, i lëvizshëm dhe me tëpërmbajtje relevante. Algoritmi i Google çmon faqe nga qëllimi dhe eksperienca e përdoruesit. Ju duhet të krijoni një faqe interneti e cila angazhohet për një përdorues disa kohë, lehtë për t'u përdorur, si dhe një me një shpejtësi të shpejtë të ngarkimit. Përfshirja e disa lidhjeve të mediave sociale si dhe videot mund të jenë një shtesëavantazh.

Përfundim

Për çdo fillimin online, një sasi e marketingut dixhital është thelbësore.Shumë kompani i miratojnë teknikat e SEO dhe arrijnë të bëjnë shumë klientë nga thjeshtë në faqe SEO dhe detyra të dizajnit të faqes. Të ketë suksesnë internet, disa faktorë vendimtarë në faqe kanë nevojë për aderim të rreptë. Për shembull, përdoruesit mund të marrin një rrjedhje të qëndrueshme të trafikut nga fjalenpërzgjedhjen si dhe përfitojnë nga shkalla e lartë e konvertimit të një fushate SEO të suksesshme. Pas përdorimit të udhëzimeve të mësipërme, në internetmarketingu mund të jetë shumë i frytshëm. Këto këshilla jo vetëm që aplikohen për marrjen e shumë vizitorëve, por gjithashtu luajnë një rol në prodhimin e plumbit si konvertimin e vizitorëve në blerës Source .

November 28, 2017